Sudedamosios dalys
100 ml vandens
100 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
3 šviežių mėtų šakelių
500 g uogų, pvz., aviečių, braškių ar juodųjų serbentų
150 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
30 ml citrinų sulčių
2 kiaušinių baltymų
50 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Gaminimo eiga
Užvirkite vandenį, cukrų ir mėtas. Įmaišykite sutrintas uogas, kol pasidarys vientisa masė, supilkite šviesųjį sirupą ir citrinų sultis.
Plakite kiaušinių baltymus ir cukrų, kol pasidarys standi masė, tada ją supilkite į uogų mišinį. Išmaišykite mišinį. Supilkite jį į formelę ir palaikykite šaldiklyje bent 4 valandas.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.