Šokoladinis pudingas su vyšnių padažu

4 asmenims
Šokoladinis pudingas su vyšnių padažu
(0 )

Sudedamosios dalys

5 g želatinos
500 ml grietinėlės
100 g „Dansukker“ cukraus „Farinas“
25 g kakavos miltelių
5 g „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile

Padažas
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 cinamono lazdelė
125 g vyšnių 


Dubenyje su vandeniu ištirpinkite želatiną. Sumaišykite grietinėlę, cukrų „Farinas“, kakavą bei vanilinį cukrų ir užvirkite. Įmaišykite želatiną. Šokoladinį pudingą padalinkite į 4 indelius. Atšaldykite.

Keptuvėje 5 minutes pakaitinkite šviesųjį sirupą, cukranendrių cukrų ir cinamono lazdelę. Išimkite cinamono lazdelę ir suberkite vyšnias. Pakaitinkite 5 minutes.

Pudingą patiekite su vyšnių padažu.

Receptą sukūrė

Dansukker