Sudedamosios dalys
150 g graikiško jogurto
100 g kreminio sūrio
40 g „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
1 žalioji citrina (prireiks sulčių ir žievelės)
1/2 raudonojo svogūno
1/2 puodelio šviežių petražolių
1/2 obuolio
1 pakuotė (200 g) marinuotos silkės
krieno šaknies (4–5 cm ilgio)
druskos
baltųjų pipirų
Papuošti
šviežių petražolių
Gaminimo eiga
Dubenyje jogurtą ir kreminį sūrį išmaišykite su sirupu, žaliosios citrinos sultimis ir sutarkuota žievele. Susmulkinkite raudonąjį svogūną ir petražoles. Obuolio puselę gerai nuplaukite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Padažą sumaišykite, tada sudėkite silkės gabalėlius.
Pagardinkite tarkuota krieno šaknimi, druska ir baltaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Paruoštą silkę sudėkite į švarų stiklainį. Laikykite šaldytuve.
Prieš patiekdami apibarstykite kapotomis petražolėmis. Atidarius stiklainį, silkę reikia suvartoti per savaitę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.