Sudedamosios dalys
1 kg silkių arba 600 g Baltijos silkių filė
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
2-3 šaukštai kario miltelių
200 ml plakamosios grietinėlės
1 šaukštas „Dansukker“ cukraus „Farinas“
Papuošti
Petražolių
Gaminimo eiga
Silkę nuplaukite ir nusausinkite virtuviniu popieriumi. Pabarstykite druska ir pipirais.
Riebalais ištepkite karščiui atsparų indą. Sulenkite silkių gabalėlius pusiau per vidurį arba susukite silkių suktinukus ir sudėkite juos į karščiui atsparų indą. Apibarstykite kario milteliais, o ant viršaus užtepkite plaktą grietinėlę. Apibarstykite cukrumi „Farinas“ ir kepkite orkaitės centre 200 °C temperatūroje maždaug 20 minučių.
Apibarstykite petražolėmis ir patiekite su šviežiai virtomis bulvėmis bei šviežiomis daržovėmis arba salotomis. Šią silkę galima patiekti ir šaltą kaip švediško stalo patiekalą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.