Sudedamosios dalys
200 g saldžių migdolų
200 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
100 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“
1 kiaušinio baltymas
Gaminimo eiga
Apiplikykite ir nulupkite migdolus. Inde sumaišykite cukraus miltelius ir cukranendrių cukrų. Į kitą indą sudėkite kiaušinių baltymą ir šiek tiek paplakite juos mentele. Pamirkykite migdolus į kiaušinių baltymą, po to - į cukraus mišinį. Padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir, įdėję į iki 150 °C įšildytą orkaitę, kepkite apie 35 minutes. Išjunkite orkaitę, bet migdolus išimkite tik jiems sustingus.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.