Pyragas „Snickers“

Išsikepkite naminį pyragą „Snickers“. Juk naminiai saldėsiai patys gardžiausi. Pažadame – nenusivilsite.

maždaug 20 porcijų

1 val. + 1 val. atvėsti

Įvertinimas (9 vnt)

Sudedamosios dalys

Pyragas
100 g juodojo šokolado
50 g sviesto
80 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1 kiaušinis
45 g miltų

Zefyrų įdaras
Maždaug 200 g minkštų zefyrų
150 g traškaus riešutų sviesto

Irisų masė
100 g žemės riešutų
50 g sviesto
130 g „Dansukker“ rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“
70 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml riebios grietinėlės

Papuošimas
50 g juodojo šokolado
50 g pieninio šokolado
40 g žemės riešutų

Gaminimo eiga

Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Riebalais ištepkite pailgą (maždaug 36 cm ilgio ir 13 cm pločio) kepimo formą.

Šokoladą sukapokite. Ištirpinkite sviestą, įmaišykite šokolado gabalėlius. Kai šokoladas ištirps, toliau maišydami suberkite cukrų.

Įmaišykite kiaušinį ir miltus. Masę supilkite į kepimo indą ir kepkite vidurinėje orkaitės dalyje maždaug 5 minutes. Palikite atvėsti.

Paruoškite zefyrų įdarą. Minkštus zefyrus su riešutų sviestu sudėkite į prikaistuvį, sumaišykite ir užkaiskite. Karštą įdarą paskirstykite ant pyrago ir padėkite į šaldytuvą sustingti.

Paruoškite irisų masę. Žemės riešutus susmulkinkite ir atidėkite į šalį. Likusius produktus sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Kaitinkite, kol masės temperatūra pasieks 120 °C. Jeigu termometro neturite, lašelį irisų masės įdėkite į šalto vandens stiklinę. Jeigu mišinys sustings į apvalų minkštą kamuoliuką, vadinasi, irisų masė paruošta. Suberkite žemės riešutus. Irisų masę tolygiai paskirstykite ant zefyrų įdaro. Padėkite į šaldytuvą maždaug valandai, kad sustingtų.

Ant garų ištirpinkite juodąjį ir pieninį šokoladą, tolygiai paskirstykite jį ant irisų masės. Pabarstykite smulkintais žemės riešutais. Pyragas jau paruoštas, palaikykite šaldytuve, kol sustings, tada supjaustykite gabalėliais.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Vasariškas citrininis sūrio pyragas su slyvomis

Sūrio pyragas

Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.

Šokoladinis pyragas

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.