Sudedamosios dalys
1 skardinė persikų (800 g)
2 kiaušiniai
60 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
100 g kapotų migdolų
Papuošti –
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Iki purumo išplakite kiaušinius su cukranendrių cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberkite migdolus. Nusausintus persikus dėkite į riebalais išteptą kepimo indą (apvaliomis pusėmis į viršų). Ant abrikosų paskirstykite kiaušinių-migdolų masę. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (ant apatinės lentynos) apie 20 min. Papuoškite cukraus milteliais.
Abrikosus tiekite šiltus arba šaltus su plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.