„Panna Cotta“ su karštomis braškėmis

4 porcijos
„Panna Cotta“ su karštomis braškėmis
(0 )

Sudedamosios dalys

500 ml grietinėlės
1 cinamono lazdelė
1 žiupsnelis maltų kardamono sėklų
100 ml „Dansukker“ želės cukraus „Multi“

Užpilas
1/2 l braškių
2 arbat. šaukšt. grūstų žaliųjų pipirų sėklų
2 valg. šaukšt. cukranendrių cukraus „Dansukker“


Grietinėlę, cinamoną ir kardamoną pavirinkite 2 minutes. Įberkite želės cukrų ir pavirinkite dar maždaug 1/2 minutės. Išpilkite mišinį į 4 stiklines arba dubenėlius. Kol patieksite, laikykite šaldytuve.

Supjaustykite braškes. Sumaišykite puode braškes, cukranendrių cukrų ir žaliuosius pipirus ir užvirinkite. Patiekite braškes su „Panna Cotta“.

Receptą sukūrė

Dansukker