Sudedamosios dalys
400 ml plakamosios grietinėlės
5 g vanilinio cukraus
60 g „Dansukker“ granuliuoto cukraus
1 želatinos lakštas
10 mėtų lapelių
Papuošimas
140 g bet kokių šviežių uogų
1 žaliosios citrinos žievelė ir sultys
60 ml koncentruoto šeivamedžių žiedų kordialo
6 g „Dansukker“ cukraus pudros
Gaminimo eiga
Želatinos lakštą 5 minutes pamirkykite dideliame kiekyje šalto vandens. Puode iki virimo temperatūros pakaitinkite grietinėlę, vanilinį cukrų ir mėtų lapelius. Išsunkite želatinos lakštą ir įmaišykite jį į šiltą grietinėlės mišinį. Išgriebkite mėtų lapelius. Supilkite mišinį į stiklainius arba stiklines ir 3–4 valandoms įdėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Nuplaukite ir nuvalykite uogas, tada jas sumaišykite su šeivamedžių žiedų kordialu, cukraus pudra ir žaliosios citrinos žievele bei sultimis. Palikite mišinį nuošalyje, kol bus laikas patiekti su panakota.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.