Sudedamosios dalys
4 rūgštūs obuoliai
2 kiaušiniai
200 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
100 g sviesto arba margarino
100 ml kvietinių miltų
250 ml kokoso drožlių
sviesto arba margarino kepimo formelei patepti
Gaminimo eiga
Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175 °C temperatūrą. Ištirpinkite maistinius riebalus ir leiskite jiems ataušti.
Gerai išplakite kiaušinius ir cukrų. Tada suberkite miltus, kokoso drožles ir supilkite ataušusius ištirpintus maistinius riebalus. Gautą mišinį įmaišykite į kiaušinių masę.
Nulupkite obuolius, perpjaukite juos pusiau ir išimkite sėklytes. Tada apvaliąja puse į viršų sudėkite juos į riebalais pateptą kepimo formelę.
Užpilkite ant viršaus tešlą ir maždaug 25 min. kepkite orkaitės viduryje.
Pyragas patiekiamas šiltas, kartu su vaniliniais ledais, vaniliniu padažu arba lengvai plakta grietinėle ar liesa grietine.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.