Lauko kepsninėje kepti rabarbarai su trupiniais ir ledais
Ant grotelių kepti rabarbarai su gardžiais sausainių trupiniais. Patiekite vos iškeptus, kartu su ledais. Vasara yra tobulas metas gaminti ant grotelių. Išbandykite rabarbarų desertą, kuriam atsispirti tiesiog neįmanoma.
Sudedamosios dalys
Lauko kepsninėje kepti rabarbarai
500 g rabarbarų
140 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
100 ml vandens
Sausainių trupiniai
7 avižiniai sausainiai
30 g sviesto (kambario temperatūros)
4 g kardamono
20 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
Patiekti
Ledai
Gaminimo eiga
Rabarbarus nuplaukite ir nuvalykite. Stiebus perpjaukite išilgai ir sudėkite ant kepimo skardos.
Rabarbarus užpilkite su vandeniu, sumaišytu sirupu, ir pavoliokite.
Visus trupiniams skirtus produktus sutrinkite kombaine. Padėkite į šalį.
Rabarbarus sudėkite ant dviejų vienas ant kito sudėtų folijos lakštų. Užpilkite šiek tiek sirupo mišinio. Pabarstykite trupiniais ir nespausdami uždenkite folija. Ant grotelių kepkite apie 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės. Patiekite su ledais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.