Jogurtiniai ledai

4 asmenims 30 minučių + 4 valandos
Jogurtiniai ledai
(0 )

Sudedamosios dalys

  • 2 kiaušinių tryniai
  • 50 ml „Dansukker“ cukraus miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • 100 ml uogienės, pvz., aviečių
  • 100 ml plakamos grietinėlės
  • 200 ml jogurto

Suplakite kiaušinių trynius, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų. Įmaišykite uogienę.

Gerai išplakite grietinėlę. Iš jos ir jogurto sumaišykite skystą masę.

Jogurtinius ledus supilkite į formą ir šaldykite maždaug 4 valandas.

Prieš patiekdami, jogurtinius ledus valandą atitirpinkite šaldytuve.

Receptą sukūrė

Dansukker