Itališki avietiniai ledai

4 porcijos
Itališki avietiniai ledai
(1 )

Sudedamosios dalys

4 kiaušinių tryniai
100 g „Dansukker” cukraus
200 ml pieno
150 ml grietinėlės
100 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
500 g aviečių 


Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi. Sumaišykite pieną, grietinėlę, šviesųjį sirupą ir užvirinkite. Palaukite, kol pieno mišinys pravės, taps tik šiltas, ir įmaišydami supilkite į kiaušinių masę. Įmaišykite sutrintas avietes. Perkoškite per tankų sietelį. Ledų mišinį dėkite į šaldymo kamerą mažiausiai 5 valandoms, kartkartėmis pamaišykite.

Vietoj aviečių tinka braškės, kitos uogos.

Receptą sukūrė

Dansukker