Sudedamosios dalys
400 g saldžios tešlos
Miltų pabarstyti ant stalo
Įdaras
250 g „Rikotos“ sūrio
250 g „Maskarponės“ sūrio
1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė
125 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
6 kiaušinių tryniai
6 kiaušinių baltymai
Gaminimo eiga
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite tešlą taip, kad ji būtų 5 cm platesnė už 25 cm pločio kepimo indą. Išklokite tešlos lakštą kepimo inde, išsikišančius tešlos kraštus užlenkdami ties indo šonais.
Kartu sumaišykite dviejų rūšių sūrį, citrinos sultis ir žievelę, pusę cukraus kiekio ir penkis kiaušinių trynius.
Išsukite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Supilkite likusį cukrų ir sukite masę dar dvi minutes. Įmaišykite kiaušinių baltymų masę į sūrio masę.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.