Sudedamosios dalys
100 g sviesto
200 ml plakamosios grietinėlės
300 g „Dansukker“ ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
180 g „Dansukker“ šviesiojo sirupo
50 g pistacijų
Gaminimo eiga
Visus produktus, išskyrus pistacijas, supilkite ir sudėkite į storadugnį prikaistuvį. Pakaitinkite iki 125 ˚C temperatūros. Ar konsistencija tinkama, galite patikrinti ir tiesiog įlašinę masės į šalto vandens stiklinę.
Kai irisų masė pasieks reikiamą temperatūrą, suberkite susmulkintus riešutus. Maždaug 25 cm ilgio ir 18 cm pločio kepimo skardą ištepkite aliejumi. Supilkite irisų masę. Palikite sustingti 24 valandoms. Irisus supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į celofaną arba riebalams atsparų popierių.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.