Sudedamosios dalys
225 g tamsaus šokolado
150 ml plaktos grietinėlės
1 valgomasis šaukštas konjako (galima ir nepilti)
100 g (175 ml) „Dansukker“ cukraus miltelių
1 valgomasis šaukštas stiprios, šaltos kavos
kakavos miltelių
Gaminimo eiga
Nulupkite migdolų odelę ir supjaustykite juos juostelėmis. Sumaišykite migdolų juosteles su cukraus milteliais ir paskleiskite mišinį ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Paskrudinkite migdolus 200 °C karštyje, kad pasidarytų aukso rusvos spalvos. Ištirpdinkite šokoladą į karštą vandenį įstatytame inde. Įmaišykite skrudintus migdolus. Paskirstykite mišinį mažomis porcijomis į popieriaus formeles. Palikite sustingti.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Sūrio pyragas
Kodėl gi vakarėlyje vietoj torto nepatiekus kreminio ir rūgštaus sūrio pyrago? Sūrio pyragas gali būti įvairių variantų, formų bei skonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.