Sudedamosios dalys
400 ml atogrąžų vaisių sulčių
200 ml baltojo vyno
1 valg. šaukšt. bulvių krakmolo
50 ml vandens
2–3 valg. šaukšt. „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
Papuošti
šviežių ananasų ar melionų
šviežių persikų ar nektarinų
Gaminimo eiga
Užvirinkite sultis ir vyną. Įberkite bulvių krakmolą į vandenį, sumaišykite ir įpilkite į sultis su vynu. Palikite atvėsti. Pagardinkite cukrumi.
Sudėkite kubeliais supjaustytus ananasus ar melionus, persikus ar nektarinus į dailų indą. Ant viršaus pilkite sriubą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.