Sudedamosios dalys
50 ml lazdynų riešutų
150 ml plaktos grietinėlės
1 arbatinis šaukštelis „Dansukker“ cukraus miltelių
4 maži bananai
100 ml migdolų ir pieninio šokolado saldainiukų
4 valgomieji šaukštai „Dansukker“ auksaspalvio sirupo
Gaminimo eiga
Pakepinkite lazdynų riešutus ant sausos keptuvės. Patrinkite juos rankšluosčiu, kad pašalintumėte rudas odeles. Riešutus susmulkinkite – puselėmis ar dideliais gabaliukais. Grietinėlę su cukraus milteliais plakite, kol gausite tirštas putas. Nulupkite bananus ir supjaustykite juos perpus išilgai. Sudėkite juos į keturias lėkštes. Ant kiekvieno banano gabaliuko uždėkite ar iššvirkškite truputį grietinėlės. Pabarstykite riešutais ir saldainiukais. Ant viršaus sukamaisiais judesiais užpilkite auksaspalvį cukraus sirupą.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Velykų skanėstai
Čia rasite kepinių, saldumynų ir desertų tikrai smagiam Velykų savaitgaliui.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gerai sušildo, kai šalta
Žemiau rasite įvairių arbatos, kavos ir karšto šokolado gėrimų variantų. Receptai skirti visiems gyvenimo atvejams: susipylę į termosus gėrimus galite pasiimti į išvyką, mėgautis jais namuose, ryte, po pietų arba vakare.
Blynai
Blynus labai mėgta vaikai, taip pat ir suaugusieji. Blynai puikiai tinka kaip užkandis tarp pagrindinių valgymų, pasiimti su savimi kur nors išeinant, taip pat priešpiečiams ar desertui.
Citrusinių vaisių metas
Ar galima įsivaizduoti geresnius pusryčius nei blynai, bandelės ar skrudinta duona su namuose pagamintu marmeladu? Semkitės įkvėpimo ir gaminkite iš citrusinių vaisių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus. Saldumynai puikiai tiks jaukiai leidžiant žiemos vakarą prie arbatos puodelio.