Anyžių sėklų irisai

apie 40 vienetų

Įvertinimas (7 vnt)

Sudedamosios dalys

200 ml plakamosios grietinėlės
2 šaukštai nesmulkintų anyžių sėklų
200 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
200 ml „Dansukker“ cukranendrių cukraus DEMERARA

Gaminimo eiga

Grietinėlę ir anyžių sėklas supilkite į prikaistuvį, uždenkite ir virinkite 10 minučių. Išsijokite anyžių sėklas. Supilkite šviesųjį cukraus sirupą ir cukranendrių cukrų, pakaitinkite maždaug 20 minučių, patikrinkite mišinio tirštumą (pilną šaukštą mišinio įdėkite į šalto vandens stiklinę) arba išmatuokite temperatūrą (120–125 °C). Supilkite į maždaug 12 cm pločio ir 20 cm ilgio formą. Palikite sustingti. Supjaustykite gabalėliais ir suvyniokite į popierių.

Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?

Vasariškas tortas

Pyragai vasaros progoms ir šventėms

Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų gaminiai

Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?

Semifredas su aviečių tyre ir pistacijomis

Pasigaminkite naminių ledų

Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!

Šeivamedžių kokteilis ir Rabarbarų kokteilis

Gaivieji vasaros gėrimai

Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.

Blondies pyragaičiai su agrastų marmeladu

Kepiniai skardoje

Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.

Gardus šokoladas

Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.