Sudedamosios dalys
Pagrindas
150 g sviesto
75 ml „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
250 ml pasirinktos rūšies miltų
150 ml avižinių miltų
1 žiupsnelis druskos
Ananasų įdaras
1 kiaušinis
200 ml grietinės
50 g „Dansukker“ nerafinuoto cukranendrių cukraus
5 g vanilinio cukraus
1 skardinė konservuotų ananasų (380 g)
Patiekimui reikės
„Dansukker“ cukraus miltelių
plakamosios grietinėlės
Gaminimo eiga
Įjungę ventiliatoriaus režimą, orkaitę įkaitinkite iki 175 °C.
Ištirpintą sviestą dubenyje sumaišykite su cukranendrių cukrumi, abiejų rūšių miltais ir druska. Maišykite, kol neliks gumulėlių, tada palikite atvėsti. Maždaug 22 cm skersmens kepimo indą ištepkite riebalais. Miltuotais pirštais tešlą įspauskite į kepimo indą.
Dubenyje iki lygios masės sumaišykite kiaušinius, grietinę, cukranendrių cukrų ir vanilinį cukrų. Konservuotų ananasų gabalėlius sutraiškykite ir tolygiai paskirstykite ant pagrindo formoje.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Pabarstykite cukraus milteliais, papuoškite plakta grietinėle.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.