Sudedamosios dalys
1 skardinė abrikosų (425 g)
3 kiaušiniai
75 ml rapsų aliejaus
150 ml „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
425 ml miltų
75 ml bulvių krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 ml pieno
Papuošti
„Dansukker“ cukraus miltelių
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus į atskirus dubenėlius. Suplakite trynius ir rapsų aliejų, berkite miltų, krakmolo, kepimo miltelių ir druskos mišinį, pilkite pieną. Galiausiai sukrėskite iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus. Gautą masę sukrėskite į 12 popierinių formelių ar riebalais pateptų specialių keksiukų indelių. Ant kiekvieno keksiuko viršaus apvalia puse į viršų uždėkite po abrikoso puselę. Kepkite iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje (arba iki 150 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 20 min. Iškepusius keksiukus pabarstykite cukraus milteliais.
Ar pageidautumėte gauti daugiau informacijos apie „Nordic Sugar“, mūsų produktus ir paslaugas?
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.