Mūsų produktai uogienėms

Naudodami tokius produktus kaip uogienių cukrus ir želės cukrus „Multi“ galėsite lengvai ir greitai pagaminti uogienės, marmelado ir želės.


Cukrus uogienėms

Cukrus uogienėms

„Dansukker“ cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su „Dansukker“ cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija.

Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 10–15 minučių.

Cukruje uogienėms yra pektino, kuris yra tirštinanti medžiaga, esanti uogose ir vaisiuose. Cukrus uogienėms ypač tinka virti braškių uogienes, kadangi braškėse yra mažai pektino, o naudodami „Dansukker“ cukrų uogienėms, išvirsite tirštas uogienes. Produkte esantis konservantas kalio sorbatas natūralus randamas šermukšnių uogose. Jei nėra galimybių uogienių laikyti šaltai, su šiuo cukrumi virtos uogienės išsilaiko ir kambario temperatūroje, tamsioje vietoje.

Cukrus uogienėms
100 ml = apytiksliai 95 g

Greičiau nei įpratai išsivirkite uogienės!


Želės cukrus „Multi“

Želės cukrus „Multi“

Tinka veganams ir vegetarams. Želės cukrus „Multi“ yra augalinės kilmės, naudojamas gaminant „Panna Cotta“, pieno desertus, vaisių želę, dekoruojant konditerijos gaminius ir mėsos patiekalus. Pasirinkę želės cukrų „Multi“, pyragus ir desertus galėsite gardinti kiviais ir ananasais - želė sustings.

Želės cukrus „Multi“
100 ml = apytiksliai 70 g 

Lengvai pasigaminkite grietinėlės desertą panakotą!


Cukrus

Cukrus

Cukrus – tai produktas, turintis didžiausią paklausą. Kaip saldiklis jis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir pan.

Cukrus sustiprina natūralų produktų skonį.

Cukrus
100 ml = apytiksliai 90 g


Cukrus

Cukrus "Demerara"

Cukrus "Demerara" pasižymi tomis pačiomis savybėmis, kaip ir smulkusis cukrus, tačiau jis suteikia uogienei ar marmeladui sodresnę spalvą ir stipresnį skonį. Cukrus "Demerara" – tai vadinamasis Demeraros cukrus, gaminamas iš cukranendrių.

Cukrus "Demerara"
100 ml = apytiksliai 90 g