Mūsų produktai uogienėms

Naudodami tokius produktus kaip cukrus uogienėms ir cukrus marmeladams galėsite lengvai ir greitai pagaminti uogienės, marmelado ir želės.


Cukrus uogienėms

Cukrus uogienėms

„Dansukker“ cukrus uogienėms specialiai sukurtas uogienėms, džemams ir marmeladams gaminti. Su „Dansukker“ cukrumi uogienėms išvirtos uogienės nustebins išlikusia natūralia spalva, skoniu, sodriu kvapu ir tiršta konsistencija.

Virdami uogienes šio cukraus galite naudoti perpus mažiau nei įprasta, o uogienes virti tik 10–15 minučių.

Cukruje uogienėms yra pektino, kuris yra tirštinanti medžiaga, esanti uogose ir vaisiuose. Cukrus uogienėms ypač tinka virti braškių uogienes, kadangi braškėse yra mažai pektino, o naudodami „Dansukker“ cukrų uogienėms, išvirsite tirštas uogienes. Produkte esantis konservantas kalio sorbatas natūralus randamas šermukšnių uogose. Jei nėra galimybių uogienių laikyti šaltai, su šiuo cukrumi virtos uogienės išsilaiko ir kambario temperatūroje, tamsioje vietoje.

Cukrus uogienėms
100 ml = apytiksliai 95 g

Greičiau nei įpratai išsivirkite uogienės!


Cukrus marmeladams

„Dansukker“ cukrus marmeladams sukurtas nekaloringiems marmeladams, čatniams, uogienėms ir pagardams gaminti, kurių sudėtyje būtų dar mažiau cukraus. Virdami marmeladus, šio cukraus galite naudoti 3 kartus mažiau nei įprasta, o virti tik 5-10 minučių.

Iš kur tie stebuklai? „Dansukker“ cukruje marmeladams yra pektino, kuris gaunamas iš vaisių ir uogų: dėl jo marmeladas sutirštėja, o kalio sorbatas (jo yra šermukšnių uogose) neleidžia jam rūgti ir pelyti. Tiesa, tirštėjimo efektas pasireiškia ne iš karto, vos išvirus marmeladą. Kantriai palaukę, kol marmeladas visiškai atvės, tikrai džiaugsitės puikia jo konsistencija.

Trumpiau verdant marmeladas išsaugos daugiau vitaminų, bus ryškios spalvos, nuostabiai kvapnus, o naudojant mažiau cukraus, turės mažiau kalorijų.


Želės cukrus „Multi“

Tinka veganams ir vegetarams. Želės cukrus „Multi“ yra augalinės kilmės, naudojamas gaminant „Panna Cotta“, pieno desertus, vaisių želę, dekoruojant konditerijos gaminius ir mėsos patiekalus. Pasirinkę želės cukrų „Multi“, pyragus ir desertus galėsite gardinti kiviais ir ananasais - želė sustings.

Želės cukrus „Multi“
100 ml = apytiksliai 95 g 

Lengvai pasigaminkite grietinėlės desertą panakotą!


Cukrus

Cukrus

Cukrus – tai produktas, turintis didžiausią paklausą. Kaip saldiklis jis naudojamas beveik viskam: kepiniams, uogienei, sultims pasaldinti ir pan.

Cukrus sustiprina natūralų produktų skonį.

Cukrus
100 ml = apytiksliai 90 g


Nerafinuotas cukranendrių cukrus

Nerafinuotas cukranendrių cukrus yra gaminamas iš atogrąžų klimate auginamų cukranendrių. Iš cukranendrių išgautos sultys yra filtruojamos ir kristalizuojamos. Nerafinuotam cukranendrių cukrui būdingas skonis ir auksinė rusva spalva atsiranda dėl cukranendrių melasos, kuri yra natūrali cukranendrių cukraus dalis.

Nerafinuotas cukranendrių cukrus
100 ml = apytiksliai 90 g