Nerafinuotas cukranendrių cukrus
Nerafinuotas cukranendrių cukrus yra gaminamas iš atogrąžų klimate auginamų cukranendrių. Iš cukranendrių išgautos sultys yra filtruojamos ir kristalizuojamos. Nerafinuotam cukranendrių cukrui būdingas skonis ir auksinė rusva spalva atsiranda dėl cukranendrių melasos, kuri yra natūrali cukranendrių cukraus dalis. Nerafinuotu cukranendrių cukrumi gardinkite gėrimus, kokteilius, desertus, padažus, kepamą mėsą ir daržoves.
Matas ir svoris: nerafinuotas cukranendrių cukrus
100 ml = apie 90 g
1 šaukštas = 15 g
1 šaukštelis = 5 g
Patarimas:
- Iš kelių komponentų galite sukurti savo firminį padažą. Sumaišykite nerafinuotą cukranendrių cukrų, citrinų sultis, alyvuogių aliejų ir truputį spausto česnako. Skonį galite keisti pridėdami kitų prieskonių, pvz., šviežių prieskoninių žolelių, kario, cinamono, čili pipirų arba trintų imbierų.
100 ml = apytiksliai 90 g
100 g produkto maistinė vertė
Energinė vertė | 1683 kJ/396 kcal |
Riebalai | 0 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0 g |
Angliavandeniai | 99 g |
- iš kurių cukrų | 99 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 0 g |
Pyragai vasaros progoms ir šventėms
Gaminkite gardžius pyragus šį vasaros sezoną įvairioms progoms. Galbūt trūksta idėjų, ar norisi išbandyti kažką naujo? Čia rasite pyragų receptų, kurie yra įkvėpti vasaros!
Rabarbarų gaminiai
Rabarbarų pyragas – tai klasika. Kodėl gi dabar neišsispaudus rabarbarų sulčių ar neišvirus rabarbarų kompoto?
Pasigaminkite naminių ledų
Pasigaminkite ledus patys! Kam pirkti ledų, jei galite pasigaminti jų patys? Čia pateikiame mūsų geriausius ledų receptus. Paeksperimentuokite ir atraskite savo favoritus!
Gaivieji vasaros gėrimai
Pagal mūsų receptus pagaminti gėrimai numalšins jūsų ir jūsų svečių troškulį.
Kepiniai skardoje
Kepti skardoje yra paprasta ir patogu ypač, kai į svečius pasikvietėte daug artimų ar norite pavaišinti daug žmonių.
Gardus šokoladas
Ar Jums taip pat patinka šokoladas? Pristatome Jums įvairių skaniausių saldumynų, nuo keksiukų iki sausainių, receptus.